Club Groeneveld voor jouw organisatie

Hoe zorg je voor echte verbinding in teams? Hoe voorkom je stress en zorg je voor de juiste balans tussen werk en privé? Hoe help je mensen om geïnspireerd te blijven en om verbinding met de natuur te ervaren? En hoe zorg je ervoor dat mensen elkaar niet uit het oog verliezen in deze turbulente tijd?

Als antwoord op deze vragen biedt Club Groeneveld diverse teamproducten en incompany trainingen, workshops en opleidingen. Kunnen wij je hiermee helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Direct naar

Werken aan verbindend leiderschap

Leiderschap vanuit de kern

Het programma 'Leiderschap vanuit de kern' geeft inzicht in de lessen die je als leider en als team te leren hebt. In ons handelen en in ons leiderschap zitten bewust en onbewust allerlei verbanden, gevormd door patronen. Door deze op te lichten krijg je meer vrijheid om je eigen plek in te nemen, in je professionele rol als leider en in het team.

Verdiep je leiderschap

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jou, jouw team en organisatie? Neem contact op met Marcel Tjepkema om vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Bekijk het programma

Producten, teamdagen, trainingen en workshops

Samen met Club Groeneveld

Een hecht team is de sterke basis voor elke organisatie. Daarom bieden wij teamproducten, teamdagen en teamontwikkeling trainingen die teams met elkaar laten verbinden. Zo creëren we vruchtbare grond waar jouw organisatie weer op verder groeit. Bekijk hieronder welke producten, trainingen en workshops we kunnen afstemmen op jouw organisatie.

i

Hulp nodig bij het kiezen van een programma? Of wil je verkennen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismaking.

Neem contact op

Opleidingen en jaartrajecten

Langer de diepte in

Club Groeneveld biedt opleidingen voor ieder die verdieping zoekt en de juiste positie wil vinden binnen de driehoek leiderschap, natuur en bewustwording. Met prikkelende oefeningen vindt jouw organisatie zijn weg door onze huidige maatschappij door terug te keren naar het natuurlijk ritme, of de andere kant van duurzaamheid te onderzoeken.

'Namens alle collega’s willen wij jullie enorm danken voor jullie inzet, creativiteit en inzichten die hebben geleid tot deze prachtige ervaring. Zo zijn we in staat Nederland nóg Mooier te Maken.'

- Review algemeen directeur

Graag kennismaken

Wil je deelnemen met jouw team of organisatie? Laat het ons weten. Dan gaan we na in welke vorm we jouw organisatie kunnen verrijken.

Neem contact op
Nieuw hier?