Club Groeneveld voor jouw organisatie

Hoe zorg je voor echte verbinding in teams? Hoe voorkom je stress en zorg je voor de juiste balans tussen werk en privé? Hoe help je mensen om geïnspireerd te blijven en om verbinding met de natuur te ervaren? En hoe zorg je ervoor dat mensen elkaar niet uit het oog verliezen in deze turbulente tijd?

Als antwoord op deze vragen biedt Club Groeneveld diverse teamproducten en incompany trainingen, workshops en opleidingen. Kunnen wij je hiermee helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Direct naar

Kerstdiner of teamuitje

Kerst vier je met aandacht

De Club Groeneveld Teambox is een uniek en bijzonder inspiratiepakket voor teams die het belangrijk vinden om echt aandacht te hebben voor elkaar. Door middel van oefeningen, vragen en verhalen kijk je met elkaar naar de belangrijke dingen van het leven. De Teambox staat garant voor een middag- of avondvullend programma. De perfecte aanvulling op het kerstdiner of -borrel met het team!

Breng je team bij elkaar

De Club Groeneveld Teambox is de ideale aanvulling op jullie kerstdiner, teamborrel of teamuitje rond de feestdagen.

Bekijk de Teambox

Producten en toolkits

Zelf aan de slag

Soms wil je als team iets bijzonders doen zonder dat je daar een extern bureau voor hoeft in te schakelen. Of je zoekt iets dat je zelf kunt doen als aanvulling op een teamdag of vergadering. Natuurlijk kan dat. Juist voor die momenten bieden wij een aantal producten aan waar je zelf met je team mee aan de slag kunt. Zo blijf je zelf aan het stuur, terwijl de verdieping gegarandeerd is.

Teamdagen, trainingen en workshops

Samen met Club Groeneveld

Een hecht team is de sterke basis voor elke organisatie. Daarom bieden wij teamdagen en teamontwikkeling trainingen die teams met elkaar laten verbinden. Zo creëren we vruchtbare grond waar jouw organisatie weer op verder groeit. Bekijk hieronder welke trainingen we kunnen afstemmen op jouw organisatie.

i

Hulp nodig bij het kiezen van een programma? Of wil je verkennen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismaking.

Neem contact op

Opleidingen en jaartrajecten

Langer de diepte in

Club Groeneveld biedt opleidingen voor ieder die verdieping zoekt en de juiste positie wil vinden binnen de driehoek leiderschap, natuur en bewustwording. Met prikkelende oefeningen vindt jouw organisatie zijn weg door onze huidige maatschappij door terug te keren naar het natuurlijk ritme, of de andere kant van duurzaamheid te onderzoeken.

'Namens alle collega’s willen wij jullie enorm danken voor jullie inzet, creativiteit en inzichten die hebben geleid tot deze prachtige ervaring. Zo zijn we in staat Nederland nóg Mooier te Maken.'

- Review algemeen directeur

Graag kennismaken

Wil je deelnemen met jouw team of organisatie? Laat het ons weten. Dan gaan we na in welke vorm we jouw organisatie kunnen verrijken.

Neem contact op
Nieuw hier?