Bibliotheek

In longreads en interviews gaan we op zoek naar wat zich onder de oppervlakte beweegt. Samen met inspirerende leermeesters zoeken we de stilte op, luisteren we naar de wijsheid van het lichaam, stimuleren we de verbeeldingskracht en verkennen we creatieve manieren om ons uit te drukken. Ben je er klaar voor? Duik dan in onze bibliotheek voor een gezonde dosis inspiratie.

Helende werking van de natuur

Onderzoek

Sommigen voelen het als vanzelfsprekendheid en anderen duiken liever de onderzoeken in. Hoe dan ook, het is duidelijk dat de natuur een helende werking heeft. Tijd doorbrengen in de natuur zorgt voor gezonder leven, effectiever werken Ć©n zingevend bijdragen aan een duurzame wereld. Wij hebben de belangrijkste, mooiste en verrasendste onderzoeken voor je op een rij gezet.

Natuurlijk ritme

Seizoenen

Hoe leef en werk je in een natuurlijk ritme? Hoe blijf je geĆÆnspireerd? En hoe zorg je voor stilte, ruimte en verbinding in je leven en werk? Deze vragen staan centraal in onze artikelen. Opgesteld om jou te prikkelen en de verdieping aan te gaan.

Deze mensen gingen je voor

Ervaringen

Benieuwd naar de mensen die jou voorgingen samen met Club Groeneveld? Lees hier de ervaringen van deelnemers aan onze progamma's voor professionals, organisaties waarmee we in-company trajecten of een teamdag hebben verzorgd.

Inspiratie

Interviews

Wie zijn we als mens? Wat is deze aarde voor een plek? En wie moeten we worden om bij te dragen aan een toekomst van duurzaamheid. Deze - en nog veel meer - vragen stellen wij onszelf, de leermeesters en onze gasten. Lees hier interviews of beluister onze podcasts in je favoriete podcast-app.

Media

In de media

Sinds 2021 schrijven wij voor The Optimist. The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeƫn die de wereld veranderen. Hieronder een aantal van onze artikelen.

Juist nu

Nieuw bij Club Groeneveld?

Wat fijn dat je hier bent. We vertellen je graag meer over de bron die Club Groeneveld voor velen is en ook voor jou wil zijn. We zijn minstens zo benieuwd naar wat jou, juist nu, naar deze bron heeft geleid en kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Neem contact op
Nieuw hier?