Erop uit met Club Groeneveld

Hoe blijf je als team verbonden? Hoe raak je elkaar niet uit het oog? Club Groeneveld biedt diverse teamprogramma's waarin verbinding, gezamenlijke rust en inspiratie centraal staan.

Als je succesvol wilt zijn als team en als organisatie, dan moet je met elkaar ook aandacht besteden aan het vinden van rust, ruimte en stilte. Het is niet populair om te zeggen, maar een steeds groter aantal mensen en teams voelt zich vaak hulpeloos en heeft het gevoel continu achter de feiten aan te lopen. Dat komt omdat we niet meer stilstaan. Waar geen stilte is, is geen inspiratie, bezieling en vernieuwing. Hoe kun je daarom de balans bewaken in een wereld die steeds meer van je vraagt? Lees snel verder over onze mogelijke programma's.


Type: Maatwerk

Startdatum: In overleg

Duur: 3-5 uur

Locatie: Bos

Voor wie: Teams

consulting firm

"Daarom hebben we voor Club Groeneveld gekozen, vanwege de prachtige locatie in de natuur en de stilte en vertraging die jullie faciliteren"

- Bianca van Overmeeren

i

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Marcel Tjepkema om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Stuur een mail naar marcel@clubgroeneveld.nl of bel direct naar 06-20979736.

Learn More
Wegen naar verbinding

Na een lange periode van thuiswerken komen 100 managers van APPM op de Veluwe bijeen voor een teamdag. Aan Club Groeneveld de vraag een invulling te verzorgen die uitnodigt tot verbinding.

Bekijk de case

Hier versterken we jouw team mee

We leven in een tijd die veel van ons vraagt. Je merkt dat er steeds minder tijd en rust is om met elkaar de belangrijke dingen te bespreken die niet direct invloed hebben op het dagelijkse werk. Alles gaat sneller, er is minder houvast en de buitenwereld met klanten, leveranciers, aandeelhouders en andere stakeholders is veranderlijk. Dat heeft natuurlijk impact op ieder individu, maar ook zeker op jullie als team en op de organisatie. Hoe creëer je als team samen rust, ruimte en verbinding? Hoe blijf je als team geïnspireerd en vernieuwend? En hoe bewaak je als team dat er ook tijd is om samen te dromen en te werken ‘aan’ het bedrijf in plaats van ‘in’ het bedrijf!

Denk eens aan:

  • Een echte teamwandeling met unieke inhoud.
  • Stiltedag met aandacht voor rust en verdieping.
  • Een bosbadsessie begeleid door gecertificeerde coach.
  • En nog veel meer...

***

Programma 'De wandeling'

Laten we je een voorbeeld geven: een teamwandeling. Als programma maken we een natuurwandeling die speciaal voor jouw team wordt ingericht. Vaak start het programma met een bijzondere inleiding die je als team uitnodigt om met elkaar of in groepjes op reis te gaan. Als hulp voor gesprekken en inspiratie krijgt iedereen een pakket mee. Daarin zit voeding om met elkaar de diepte van het gesprek op te zoeken. Hoe gaat het nu werkelijk met je? Waar sta je eigenlijk? Als mens, als collega, als vader, moeder, etc. Je zult binnen enkele momenten merken hoe belangrijk het is als daar ruimte voor wordt gemaakt. Het programma eindigt altijd met een bijzondere ceremonie die het geheel tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Ons programma ‘De wandeling’ is een uitstekende toevoeging op heisessies, koersdagen of teamuitjes.

Dit is het resultaat:

  • Echte aandacht voor de menselijke kant.
  • Doorbraken op belangrijke teamthema’s.
  • Uit de haast, in verbinding met elkaar.
  • In gesprek over maatschappelijke thema’s.
  • Gedeelde ervaring van rust en inspiratie.
De diepere verbinding ontstaat in stilte. Hoe mooi was het om na het ‘bosbaden’ in een grote cirkel met 100 mensen midden in de natuur stil te zijn en een diepe ervaring van verbondenheid te voelen.

Piet Brandjes

Versterk de band binnen jouw team!

Wil je dit programma inzetten voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Marcel Tjepkema om vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Neem contact op
Neem contact op