Kennismaken met Het natuurlijk ritme (kosteloos!)

Op deze pagina vind je alles over ons programma Het Natuurlijk Ritme. Meld je aan voor een gratis kennismaking, blader door onze longreads en lees ervaringen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je.

Je bent gedreven en werkt hard als professional. Toch mis je iets: je hebt het idee dat we niet genoeg in contact staan met ons natuurlijke ritme. Hoe zorg je daarvoor? Hoe leef en werk je meer vanuit verbinding? Wat is het ritme van de natuur en hoe pas je dit toe op je leven en werk? Deze studie geeft het antwoord op dergelijke vragen. Je richt je aandacht op het volgen van een natuurlijk ritme van groeien, oogsten, verwerken en rust. Het ritme zoals het leven bedoeld is. Je wordt effectiever in je rol en zal merken dat je veel meer in een flow komt.


Type: Het natuurlijk ritme

Startdatum: Zelf kiezen

Duur: 2 uur

Locatie: Online

Investering: Kosteloos

Kies je datum

Ervaringen

'Dit programma heeft me elke maand de lucht gegeven die ik zo nodig had'

- Deelnemer Het Natuurlijk Ritme

i

We organiseren regelmatig online kennismakingssessies. Tijdens deze sessie maak je kennis met de basis van het natuurlijk ritme: de seizoenen. Ook leer je de leermeester (Marcel) kennen en kun je ervaren of dit programma bij jou past. Zie hieronder welke data we nog beschikbaar hebben. Kun je deze data niet? Neem dan even contact met ons op of houd deze pagina in de gaten, we organiseren namelijk regelmatig kennismakingssessies op andere dagen.

Kies je datum

Een ritme voor balans

Groei, oogsten, verwerken en rust

Door bewust stil te staan bij de elementen van groei, oogsten, verwerken en rust, die de seizoenen met zich meebrengen, leer je hoe je beter kunt leven en werken vanuit verbinding. Deze programma's helpen je om heel te blijven in een tijd die steeds meer van je vraagt. Je zult zien dat je meer rust, inspiratie en ruimte ervaart in alles wat je doet!

Seizoenen

Elke maand is er iets te vertellen over de specifieke eigenschappen van de maand. Hoe gek het ook klinkt, de maand september heeft echt andere kenmerken dan de maand oktober. En naast de unieke eigenschappen van elke maand, is natuurlijk ook elk seizoen anders. Het kan je helpen om goed te begrijpen waar je elk seizoen op kunt letten. Door het jaar heen komen onder meer de volgende thema's aan bod: inspiratie, visievorming, natuurlijke groei, vakmanschap, eigenheid, bezieling, vormgeven en in de wereld zetten, balans opmaken, afscheid nemen en stilte.

Daarom kiezen anderen voor Club Groeneveld
  • Je werkt samen met betrokken en bezielde leermeesters met aandacht voor het vak.
  • Je krijgt maandelijks reflecties, verdiepende teksten en oefeningen.
  • Naast de zelfstudie trek je op met andere deelnemers en help je elkaar verder.
  • Je ontdekt de zin en betekenis van de seizoenen in je leven en werk.
  • Je leert hoe je rust en ruimte creëert in je leven en werk.
  • Je leert wat je ten diepste inspireert en wat je vervuld.
  • Je leert hoe je heel blijft in een tijd die steeds meer van je vraagt.
Kies je datum

Lezen

Ervaringen van eerdere deelnemers

Ontdek hoe anderen het natuurlijk ritme hebben ervaren.

Praktische informatie


Kennismaken
Tegenwoordig zijn er genoeg programma's om uit te kiezen. Hoe weet je welk programma bij jou past? Om je hierbij te helpen, bieden wij online sessies aan waarin je kunt kennismaken met de leermeester en het programma. Deze kennismaking is natuurlijk kosteloos en vrijblijvend. Houd er wél rekening mee dat je met een nieuwe blik en vol inspiratie weer naar huis gaat!

Programma
We starten de kennismaking met een korte introductie. Natuurlijk is er ruimte om jezelf voor te stellen, maar we vinden het ook fijn om meteen de juiste sfeer neer te zetten. Dat betekent: we gaan snel aan de slag met de inhoud. Tijdens de kennismaking vertelt Marcel meer over de basis van het natuurlijk ritme. Daarna ga je meestal de diepte van de maand in en krijg je een aantal oefeningen die van toepassing zijn op de maand. Zo weer je direct of het programma bij je past.

Data
Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor kennismakingssessies. Tegenwoordig is de kennismaking simpel: gewoon 1-op-1. Dan kunnen we direct verkennen of het programma echt bij je pas.

Aanmelden
Je kan je hier aanmelden voor een kennismaking. Vermeld in je aanmelding welke datum je wil komen en wij regelen de rest.

Individuele kennismaking

Kun je alle data niet maar heb je wel interesse in het programma of wil je verkennen of het programma bij je past? Geen probleem, neem gewoon contact op, dan plannen we een individuele kennismaken. Je kunt het beste een mail sturen naar info@clubgroeneveld.nl.

Longreads

Lezen over de seizoenen

Deze longreads geven je een indruk van waar het natuurlijk ritme over gaat.

Jouw metgezel

Ontmoet de leermeester

De leerstroom vormt zich in nauwe samenwerking met onze leermeesters. Zij geven, nog beter dan wij, woorden aan waar we aan bijdragen. Zij zijn onze én jouw metgezellen in de leerstroom.

Past dit programma bij jou?

Meld je aan voor een kennismaking of stel je vragen

We helpen je graag verder. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we samen of dit programma aansluit bij jouw leerdoelen en behoefte.

Meld je aan
Kies je datum