Lid worden van Club Groeneveld

Met Club Groeneveld willen we graag een leeromgeving, inspiratiebron en oefenplek creëren voor iedereen die vanuit de binnenkant wil bijdragen aan een mooie en betekenisvolle samenleving. Je kunt ook lid worden van de community. Wat Club Groeneveld uniek maakt:

  • Gratis deelnemen aan alle open seizoensessies.
  • Korting op speciale lezingen, collegereeksen, programma's en reizen.
  • Toegang tot de Club Groeneveld APP met alle programma's en acties.
  • Toetreden tot een community met mensen die samen een ontdekkingsreis aan willen gaan.

Deelname verandert je als mens. Je (her-)ontdekt de waarde van de verbinding met de natuur en krijgt inzichten waarmee je werkelijk anders kijkt naar thema's die voor jou belangrijk zijn.

HOE KUN JE AANSLUITEN?
De investering in deelname is EUR 500 per jaar (exclusief btw). Ben je geïnteresseerd in Club Groeneveld en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via 0294-745330, info@clubgroeneveld.nl of het contactformulier.LEEROMGEVING EXCLUSIEF VOOR ONDERNEMERS EN DIRECTEUREN
Uit onze jarenlange ervaring weten we dat gelijkgestemdheid - van elkaar kunnen (h)erkennen wat er speelt - essentieel is voor het creëren van een open en verdiepende omgeving. Daarom biedt Club Groeneveld binnen het gehele platform een exclusieve leeromgeving en club voor ondernemers, directeuren en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties. Lees hier verder.

Natuurlijk kun je ook contact opnemen via 0294-745330, info@clubgroeneveld.nl of het contactformulier.