Word lid van Club Groeneveld

Met Club Groeneveld brengen we natuur, leiderschap, bewustwording en maatschappelijke verantwoordelijkheid samen. Mensen die leiding nemen kunnen namelijk doorbraken realiseren en (inspirerende) leiders bewegen mensen. Daarom is Club Groeneveld een club, leeromgeving en inspiratiebron voor vooruitstrevende leiders, pioniers, voorvechters, vooroplopers, ondernemers en verschilmakers die zich willen laten inspireren door andere ‘gelijkgestemde’ leiders en alles wat de natuur te bieden heeft.

Wat Club Groeneveld uniek maakt:

  • Verdiepende leergangen en unieke ervaringen waarin natuur, menszijn, leiderschap en ondernemen samenkomen.
  • Proactieve verbinding met andere leden, startups en kennisleiders.
  • Korting op speciale (natuur-)events, programma's, reeksen en reizen.
  • Inlog voor een APP met alle leden, events, matches en speciale acties.
  • Toegang tot een club vooruitstrevende leiders; verschilmakers in Nederland. Het doet ertoe..

Deelname verandert je als mens. Je (her-)ontdekt de waarde van de verbinding met de natuur en krijgt inzichten waarmee je werkelijk anders kijkt naar thema's die voor jou belangrijk zijn.

HOE JE KUNT AANSLUITEN:
Als je meer wilt weten over de programma's en de filosofie van Club Groeneveld, dan kun je op verschillende manieren aansluiten. Lees het hieronder...

>> LEEROMGEVING EN CLUB  VOOR ONDERNEMERS EN DIRECTEUREN
Uit onze jarenlange ervaring weten we dat gelijkgestemdheid - van elkaar kunnen (h)erkennen wat er speelt - essentieel is voor het creëren van een open en verdiepende omgeving. Daarom biedt Club Groeneveld binnen het gehele platform een exclusieve leeromgeving en club voor ondernemers, directeuren en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties. Lees hier verder.


>> BINNENKORT VAN START.....
Ben je professional, initiatiefnemer, vooroploper of impactmaker en ervaar je verbinding met de programma's en filosofie van Club Groeneveld? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Binnenkort start ook de leeromgeving en club voor iedereen die zich wilt laten inspireren door alles wat de natuur te bieden heeft, direct wilt bijdragen aan (Nederlandse) natuurprojecten en vanuit de binnenkant wilt bijdragen aan een mooie en duurzame wereld.

Natuurlijk kun je ook contact opnemen via 0294-745330, info@clubgroeneveld.nl of het contactformulier.

WIL JE MEER WETEN?
Ben je geïnteresseerd in Club Groeneveld en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via 0294-745330, info@clubgroeneveld.nl of het contactformulier.