Podcast ism Sublime

Onderdeel van het lidmaatschap is een exclusieve podcast in samenwerking met onze mediapartner Sublime (FM). We maken een podcast waarin jouw visie op leiderschap, ontwikkeling en jouw verbinding met de (Nederlandse) natuur centraal staan. Het doel is om verhalen, visies en expertises te delen in de community zodat we ook op deze manier van elkaar kunnen leren. 

COMMERCIEEL RADIOSTATION SUBLIME
Sublime is een landelijk commercieel radiostation met non-stop fresh jazzy sounds, te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app.

FRESH JAZZY SOUNDS 
Sublime selecteert de fijnste muziek passende bij het ritme van je dag. Een frisse muziekmix voor op je werk, onderweg en om mee te relaxen. Op Sublime hoor je onder meer Stevie Wonder, Amy Winehouse, John Mayer, Alicia Keys, Jamiroquai, Gregory Porter en John Legend.

NIEUWS VAN DE VOORUITGANG
Sublime brengt meer dan alleen muziek; elk uur op het halve uur hoor je het Nieuws van de Vooruitgang. Positieve, inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen. De missie van Sublime is het overbrengen van een goed gevoel. Dat krijg je zowel van de berichten, als de muziek.

DOELGROEP SUBLIME
De luisteraars vormen een bijzondere doelgroep: de Cultural Creatives. We bereiken wekelijks bijna 500.000 unieke luisteraars, het merendeel daarvan is zakelijk beslissingsnemer en hoger opgeleid. Veel van hen wonen in de Randstad, staan actief in het leven, hechten veel waarde aan duurzame oplossingen, zijn breed geïnteresseerd, kijken positief naar de toekomst en hebben een verhoogde interesse in reizen, kunst en cultuur.

Lees meer over het lidmaatschap