Tussen Werelden (korte versie)

Louis Bijl de Vroe

Publicatie

23.11.2021

Leesduur

9 min

‘Tussen Werelden’ is een verdiepend programma onder leiding van Matthijs Schouten en Louis Bijl de Vroe. In deze korte podcast vertellen Matthijs en Louis je over de opzet en de vier domeinen waarin het programma is ingedeeld. Tussen Werelden is een prachtige ontdekkingsreis waarin je leert over begrenzingen, onderscheidingen en verbinding in ons leven. Dit mag je niet missen!

Steeds meer mensen hebben het gevoel dat ze omringd worden door allerlei zaken die uit elkaar vallen. Dat creëert enorme onrust. Aan andere kant wordt de tijd gekenmerkt door scheiding en afscheiding.

Matthijs Schouten

Na het succes van het Nieuwe Ithaka afgelopen jaar starten we op woensdag 9 maart met een nieuw programma onder leiding van Matthijs Schouten en Louis Bijl de Vroe: ‘Tussen Werelden’. Dit programma is een werkelijke ontdekkingsreis waarin je samen met Matthijs, Louis en alle andere reisgenoten leert over begrenzingen, onderscheidingen en verbinding in ons leven.

Het is duidelijk. ‘We zullen echt verbonden verder moeten willen we op een natuurlijke, gezonde en duurzame manier samen op deze planeet overleven. In deze korte podcast vast een aantal teasers. Matthijs en Louis vertellen je over de opzet van het programma en de vier domeinen waarin het programma is opgedeeld. De uitgebreide versie is hier te beluisteren.

Wil je na het beluisteren meer weten of je vast inschrijven? Ga dan naar de agenda op onze website. Je kunt je direct voor het hele programma inschrijven of voor een van de afzonderlijke domeinen.

We hopen dat je mee op reis gaat. Voel je welkom!


Meer voeding voor jou

Verder de diepte in

Nieuw hier?