Unieke teamdag bij Club Groeneveld

Succesvolle en effectieve teams weten dat ze niet alleen een plek nodig hebben om met elkaar functioneel te werken. Succesvolle teams zorgen ook voor een plek waar ze samen kunnen dromen, waar ze aan de lange termijn kunnen werken en met elkaar in gesprek kunnen over onderwerpen waar je als team niet altijd aan toekomt. Echt werken vanuit ieders talenten en kwaliteiten vraagt namelijk ook aandacht en tijd voor elkaars talent en kwaliteiten. Het Club Groeneveld inspiratie- en vergaderpakket biedt je als team de ideale combinatie tussen stilte, natuur, inspiratie en verdieping.

plaatje

Type: Maatwerk

Startdatum: In overleg

Duur: Eén of meerdere dagen

Locatie: Maarssen

Voor wie: Teams

Neem contact op

Teamontwikkeling

Deze uitdaging gaan we aan

We leven in een tijd die steeds meer van ons vraagt. Het is duidelijk dat er veel krachten spelen in de buitenwereld die in verschillende vormen invloed hebben op ons leiderschap en samenwerking met elkaar. Alles gaat sneller, er is minder houvast en de buitenwereld met klanten, leveranciers, aandeelhouders en andere stakeholders is veranderlijk. Dat heeft natuurlijk impact op ieder individu, maar ook zeker op jullie als team en op de organisatie. Als je niet uitkijkt, dan verlies je elkaar uit het oog, is er geen ruimte meer voor inspiratie en vernieuwing en raak je verder van huis dan de bedoeling is. Hoe creëer je als team samen rust, ruimte en verbinding? Hoe blijf je als team geïnspireerd en vernieuwend? En hoe bewaak je als team dat er ook tijd is om samen te dromen en te werken ‘aan’ het bedrijf in plaats van ‘in’ het bedrijf!

i

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Deborah Huisman om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Stuur een mail naar info@clubgroeneveld.nl of bel direct naar 085 - 4833 833.

Neem contact op

Hier versterken we jouw team mee

Het Club Groeneveld inspiratie- en vergaderpakket biedt je als team een unieke plek en context om echt uit te zoomen en gesprekken te voeren over zaken die van belang zijn. Dat kunnen zaken zijn die raken aan de organisatie, maar natuurlijk ook persoonlijke thema’s die in het team spelen. Een unieke plek met veel verschillende faciliteiten helpt je snel de rust en ruimte te vinden, maar ook weer terug praktisch te worden als dat nodig is. Zo word je als team effectief en realiseer je doorbraken.

Hoe doen wij dat?

Buitenplaats Doornburgh is een prachtige en eigenzinnige plek vlakbij Utrecht. Club Groeneveld huisvest op de eerste etage van het klooster op deze buitenplaats. Als je gebruikmaakt van het inspiratie- en vergaderpakket maak je gebruik van de vele facetten die de plek van Club Groeneveld biedt. Van prachtige natuur dichtbij tot fijne en inspirerende ruimtes. Zo heb je toegang tot onze huiskamer (kleine bibliotheek), een fijne trainingsruimte, een podcastruimte en zeker vier kamers om je individueel in stilte terug te trekken. Een heisessie, strategie-dag of teambuildings-dag wordt zo een moment om niet snel te vergeten.

Elementen die ook inbegrepen zijn:

  • Inhoudelijk inspiratiepakket.
  • Geleide meditatie(s).
  • Heerlijke (biologische) lunch.*
  • Pakket met vragen en opdrachten.
  • Veilige opbergplek voor telefoons.

Creëer een onvergetelijke dag met je team

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Neem contact op
Neem contact op