Ontdek de verbintenis samen met jouw team

De Ontdekking is een toolkit voor teams die met elkaar een top team willen zijn. Alleen werkelijk verbonden teams met oog voor elkaars mens-zijn, werken effectief samen. De toolkit De Ontdekking is de oplossing om als team stil te staan en oprecht contact te hebben met elkaar. Ontdek de menselijke verbinding binnen het team door middel van oefeningen, vragen en verhalen.

plaatje

Type: Maatwerk

Startdatum: In overleg

Duur: 3-5 uur

Locatie: Eigen kantoor

Neem contact op

De ontdekking

Deze uitdaging gaan we aan

Misschien merk je dat het tempo in jouw organisatie ervoor zorgt dat het team zich minder verbonden voelt met elkaar. Dit kan zorgen voor onrust, irritaties en inefficiƫntie binnen het team. Daarnaast maakt het hybride werken onze baan anders. Hoe blijf je dan in verbinding met elkaar? Hoe maak je echt tijd voor de ander? En hoe houd je oog voor de menselijke kant binnen het werk?

Hier versterken we jouw team mee

In deze vluchtige tijd van haast, is het soms een uitdaging om echt in contact te blijven met jezelf en je omgeving. De toolkit De Ontdekking zorgt ervoor dat je samen als team oog krijgt voor elkaars mens-zijn. Onderliggende vraagstukken die je voorheen nog niet besprak, komen naar de oppervlakte. Door middel van reflectie en interactieve opdrachten, zorg je voor onderlinge verbinding in het team. Zo vergroot je het gevoel van welwillendheid. De toolkit laat het team dichter bij elkaar komen en hechter verdergaan.

Hoe doen wij dat?

Als team ontvang je op een door jou gekozen tijdstip een grote kist met daarin vijf tot zeven kleinere dozen. Deze bevatten verhalen, vragen en opdrachten die tijdloos zijn en voor gespreksstof zorgen. Elke doos heeft genoeg inhoud voor een paar goede en zinvolle uren.

Dit is het resultaat:

  • Meer aandacht voor de menselijke kant.
  • Teamdoorbraken op belangrijke thema's.
  • Uit de haast, in verbinding met elkaar.
  • Openheid, bewondering en verwondering.
  • Gezamenlijke ervaring van rust en ruimte.

Versterk de verbinding in jouw team met 'De ontdekking'

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Club Groeneveld!

Neem contact op
Neem contact op