Over Club Groeneveld

Met Club Groeneveld willen we aanzetten tot verruiming, verdieping en verrijking van 'de kijk' op het leven. We willen voorgaan in het (her)ontdekken van de verbinding met onze omgeving - de natuur en met deze verbinding bezinnen op belangrijke universele thema’s als menszijn, leiderschap, organisaties, groei, bezit, haast, ecologisch tempo, duurzaamheid en het leven zoals het bedoeld is. Zo realiseren we vanuit de ‘binnenkant’ doorbraken en dragen we bij aan een mooie en betekenisvolle wereld met de natuur als grootste inspiratiebron. "Want waarmee je je bewust verbonden voelt, vernietig je niet" (quote Matthijs Schouten).

UNIEKE LEEROMGEVING, INSPIRATIEBRON EN BEWEGING
Sinds de oprichting in 2018 is Club Groeneveld uitgegroeid tot een relevante leeromgeving, inspiratiebron en club van en voor krachtige leiders, ondernemers, directeuren, initiatiefnemers, professionals en vooroplopers. Jaarlijks nemen honderden ondernemers, directeuren en professionals deel aan onze masterclasses, leergangen, (leiderschaps-)programma’s, reizen en incompany trajecten en is er een beweging gecreëerd waarin we oefenen, doorbraken realiseren en ons fundamenteel herbezinnen op onze relatie met onszelf, onze omgeving en de natuur.

DE LEIDENDE PRINCIPES ACHTER CLUB GROENEVELD
De (verbinding met) de natuur speelt een belangrijke rol in de programma's van Club Groeneveld. Niet als doel, maar als bron die stimuleert tot reflectie en beschouwing. We (her-)ontdekken de verbinding met de natuur, ervaren de harmonie en stilte en zoeken grensverleggende inzichten om wezenlijke doorbraken te realiseren. 

En verder:
--- In onze aanpak en programma's staan openheid, verdieping en nieuwsgierigheid centraal. We willen inspireren, verwonderen, deuren openen, perspectieven veranderen, anders doen kijken naar belangrijke topics van de dag van nu en vooral de (natuur-)ervaring aangaan. We maken het verschil door te werken vanuit de persoonlijke relatie. We willen begrijpen wat er toe doet om zo – als spin in het web – continu op zoek te gaan naar verdiepende inzichten, kansen en relevante verbindingen. 

WIL JE MEER WETEN?
Ben je geïnteresseerd in Club Groeneveld en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen. Ben je geïnteresseerd in Club Groeneveld en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen. Neem dan gerust contact op via 0294-745330, info@clubgroeneveld.nl of het contactformulier.


INITIATIEFNEMERS CLUB GROENEVELD:
Club Groeneveld is in 2017 opgericht door OPEN Business Leaders, Staatsbosbsheer en Stichting Buitenfonds. Het wegvallen van (Nederlandse) natuursubsidies vraagt om nieuwe investeringsmogelijkheden. De lidmaatschappen en activiteiten van Club Groeneveld bieden hier een alternatief voor. We DOEN en leggen actief verbinding met belangrijke (Nederlandse) natuurprojecten. Daarom investeren we onder andere 30% van de lidmaatschapsbijdragen in projecten van Staatsbosbeheer. Zo dragen we direct bij aan wat belangrijk voor ons.

Inmiddels is Club Groeneveld onderdeel van OPEN Business Leaders en werken de drie partijen samen. Lees hier verder over de initiatiefnemers en de kracht van Stichting Buitenfonds.