Over Club Groeneveld

"Nature does not hurry, yet everything is accomplished." - Lao Ze

GESCHIEDENIS VAN CLUB GROENEVELD
Ons verhaal begint in 2017. In dat jaar raakten we in gesprek met Stichting Buitenfonds over het starten van een nieuw netwerk voor ondernemers en directeuren. Buitenfonds is een onafhankelijke stichting die geld werft voor waardevolle projecten van Staatsbosbeheer waar geen financiering meer voor is. Onze gezamenlijke wens was om via een nieuw netwerk beslissers dichter bij de Nederlandse natuur te brengen en via een deel van de netwerkcontributies ook direct bij te dragen aan belangrijke natuurprojecten. Zo is Club Groeneveld ontstaan, een gezamenlijk initiatief van Stichting Buitenfonds, Staatsbosbeheer en ons.

INSPIRATIEBRON, LEEROMGEVING EN OEFENPLEK
Sinds de oprichting in 2017 is er veel veranderd. Een jaar na de oprichting hebben we Club Groeneveld volledig naar ons toe mogen trekken en is de samenwerking met Buitenfonds en Staatsbosbeheer veranderd. We werken nog steeds samen, maar nu vooral door via Buitenfonds jaarlijks een deel van onze inkomsten aan belangrijke natuurprojecten te doneren.

Ook faciliteren we niet meer alleen een netwerk voor ondernemers en directeuren. We zijn veel meer een leeromgeving en oefenplek geworden voor iedereen die zich samen met ons wil verdiepen in het mysterie van het leven, geïnspireerd wil raken en vanuit de binnenkant wil bijdragen aan een mooie en duurzame samenleving.

Inmiddels nemen jaarlijks honderden mensen deel aan onze lezingen, colleges, leerprogramma’s, reizen en retraites. En we zijn nog maar net onderweg.

WERKEN VANUIT DE BINNENKANT
Door de jaren heen hebben ontdekt dat alles waar we met Club Groeneveld mee bezig zijn ons als mens raakt. Alles wat we doen en organiseren komt van binnenuit. De reis tot nu toe heeft ons geopend en raakt onze nieuwsgierigheid naar het leven, naar wat het is om een goed mens te zijn, naar hoe we ons kunnen (her-)verbinden met de natuur, naar hoe een samenleving werkt en ga zo maar door. Het is een grote ontdekkingsreis waarin we elke dag mogen samenwerken met vele inspirerende mensen en leermeesters. Daar zijn we dankbaar voor. Daarom heel fijn als je ook met ons op ontdekkingsreis wilt gaan en blijven.

Voel je welkom en van harte uitgenodigd.

WIL JE MEER WETEN?
Ben je geïnteresseerd in Club Groeneveld en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via 0294-745330, info@clubgroeneveld.nl of het contactformulier.