Over Frank Heckman

"Wij – onze generatie – moeten achter de jeugd gaan staan. De jongeren van nu mogen wat mij betreft in the lead, zij kunnen dat. En wij moeten hen steunen."

Door een vorm van toeval kwamen we in 2019 in contact met Frank Heckman. Frank hielp ons uit de brand tijdens een belangrijke bijeenkomst van Club Groeneveld. Sindsdien is er een diepe verbinding blijven bestaan en heeft Frank deelnemers meerdere keren de andere kant van het leven laten ervaren.

DE UNIEKE KRACHT VAN FRANK HECKMAN
Frank is organisatieadviseur en -vernieuwer, topsportbegeleider (hij begeleidde o.a. het Nederlands Olympisch Team in 2004 op basis van ‘The Hero’s Journey’), heeft als een van de eersten onderzoek gedaan naar het concept ‘flow’ aan de Universiteit van Chicago, is Firekeeper en oprichter van de Embassy of the earth. Op dit moment ondersteunt Frank de Masai in Tanzania met het White Mountain project, dat zich ten doel stelt het verstoorde Kilimanjaro ecosysteem weer in balans te brengen.

BOEKEN
Reis van de Held

WIL JE MEER WETEN?
Wil je meer weten of wil je graag via ons in contact komen met Frank Heckman? Neem contact met ons op via 0294-745330 of stuur een mail met jouw naam en telefoonnummer naar info@clubgroeneveld.nl.


PODCAST TERUG NAAR DE NATUUR
In 2019 maken we samen met Frank een nieuwe aflevering van de podcast Terug naar de Natuur. Luister in deze podcast naar een gesprek over een wereld die in conflict is met zichzelf, over het belang van het luisteren naar de aarde en haar original teachings, over het besef dat er een ongeziene wereld is die ‘meedoet’, over hoe te her-inneren wat het is om mens te zijn en over de oudste vraag die er bestaat: “Wat is mijn plek op de wereld?".