Over Dirk Oellibrandt

"Als alchemist ben ik gewoon een levensgids met ervaring op het pad van het 'ware leven'"

Al weer sinds enige tijd werken we samen met Dirk Oellibrandt. We zijn met Dirk in contact gekomen via een van onze leden van het netwerk voor directeuren en ondernemers. Sinds de eerste onmoeting we er direct een bijzondere verbinding. Het is allesbehalve toevallig dat ons pad elkaar heeft gekruisd.

DE UNIEKE KRACHT VAN DIRK OELLIBRANDT
Dirk Oellibrandt is een traditionele en tegelijk moderne alchemist met een passie voor waarheid en het volle potentieel van leven. Vanaf zijn dertiende waren intensieve natuurstudie en Oosterse krijgskunsten belangrijke aspecten in zijn leven. 

Een lange periode van verinnerlijking heeft geleid tot de creatie van de 'Life Projects'. Een organisatie die vanuit directe verbondenheid werkt met de kracht en wijsheid van de oosterse en westerse wijsheidstradities en deze vertaalt naar een moderne vorm. Sinds 2004 verzorgt Dirk leiderschapstrainingen. Leiders in topposities uit politiek, bedrijfsleven, onderwijs en wetenschap weten zich vooral geïnspireerd door de andere dimensies die hij in hun werk en leven weet te brengen.

BOEKEN
De Alchemie van Leiderschap
Alchemie van Leven
The Life Force Ritual
Alchemie Wijsheid

WEBSITE
https://lifeprojects.be

WIL JE MEER WETEN?
Wil je meer weten of wil je graag via ons in contact komen met Dirk Oellibrandt? Neem contact met ons op via 0294-745330 of stuur een mail met jouw naam en telefoonnummer naar info@clubgroeneveld.nl.


PODCAST TERUG NAAR DE NATUUR
In 2020 maken we samen met Dirk een nieuwe aflevering van de podcast Terug naar de Natuur. Luister in deze podcast naar een gesprek over hoe je metaforisch gezien van lood goud kunt maken, over het feit dat in de natuur niks een masker op heeft, over het belang tussen het collectief en het individu, over bomen als spiegels van de mens en de ruimte die natuur kan brengen, over het meesterschap van het onthecht aanwezig zijn en over hoe werkelijk te luisteren naar jezelf.