Club Groeneveld Incompany

De natuur omhelst, verleidt, stoot af, confronteert en creëert ons. De verbinding met de natuur is van grote waarde in de weg vooruit. De stilte, wijsheid en schoonheid van de natuur laat ons onze essentie zien en helpt ons om doorbraken te realiseren. 

We ontdekken meer en meer dat we een ontzettend mooie en duurzame wereld kunnen creëren als we (weer) gaan leven in het ecologisch tempo zoals het bedoeld is. Een tempo waarin we bewust en wakker zijn, waarin we systemen, economische groei en bezit op de juiste waarde schatten en in harmonie leven met onszelf, onze directe omgeving en de natuur. Een tempo waarin het fijn en vervullend is om te creëren, samen te werken en nieuwe modellen te ontwikkelen. Een tempo waarin we intuïtief voelen dat het klopt.

HOE KOM JE IN DIT TEMPO? AANDACHT VOOR DE BINNENKANT!
Onze specialiteit ligt in het begeleiden van leiders en organisaties die voorbij willen gaan aan de traditionele development- en incompany trajecten. Deze programma’s richten zich doorgaans op rollen en ontwikkeling richting de kpi’s van de organisatie en de vaardigheden die daarbij nodig zijn. In onze visie dient er aandacht te worden besteed aan de binnenkant van duurzaamheid om zo als organisatie tot verandering te komen en werkelijk duurzame doorbraken te realiseren.

Daarom richten onze incompany trajecten zich op de reis naar binnen en nodigen we deelnemers uit tot verruiming en verdieping van de kijk op het leven, het eigen leiderschap en verantwoordelijkheid in de maatschappij. De trajecten helpen je om in het tempo te werken en leven zoals het bedoeld is en de rust en ruimte van het nu te ervaren; als mens, als leider, als professional en als organisatie.

IMCOMPANY OP MAAT
We geven incompany trajecten altijd vorm in nauwe samenspraak met de organisaties voor wie wij mogen werken. Als organisatie of als groep ga je met elkaar een reis aan die gaat om het loskomen van ons diepgewortelde denken van lineariteit, maakbaarheid en causaliteit. Door specifiek te ervaren en te oefenen, (her-)ontdek je harmonie, het contact met je omgeving en ten diepste hoe je gevoel en intuïtie werken.

Vaak werken wij in reeksen van enkele (losse) dagen. Dit omdat we wat wij doen zien als oefenen in anders, beter, evenwichtiger leven. Als je niet oefent, word je niet beter, vind je geen evenwicht. Daarnaast is rust essentieel. Als je niet de tijd neemt om te her-inneren hoor je het niet. We beschouwen de natuur als belangrijke inspiratiebron voor verdieping en grensverleggende inzichten. Daarom zullen alle programmadelen diep in de natuur plaatsvinden en staat de (verbinding met de) natuur centraal.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Ben je geïnteresseerd in Club Groeneveld en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen. Neem dan gerust contact op via 0294-745330, info@clubgroeneveld.nl of het contactformulier.