Club Groeneveld inspiratieprogramma

We bieden een eventprogramma met Masterclasses, Bedrijfsbezoeken, Learning Tracks & Reizen. Daarin benaderen we vanuit bijzondere en vernieuwende invalshoeken thema’s als bewustwording, leiderschap, duurzaamheid, natuurbehoud, motivatie en innovatie.

EXCLUSIEF VOOR ONDERNEMERS, DIRECTEUREN, BESTUURDERS EN KENNISLEIDERS
De Club Groeneveld bijeenkomsten zijn uitsluitend voor ondernemers, directeuren en bestuurders die aan de ‘toetredingsvoorwaarden’ voldoen. De personen en organisaties die op de deelnemerslijst staan zijn altijd de personen die ook aanwezig zijn. Het is niet mogelijk om je als lid te laten vervangen door collega’s die een andere positie bekleden. We kiezen hier bewust voor om de gelijkgestemdheid te bewaken. Dit draagt bij aan de open en veilige sfeer die nodig is voor het delen van kennis.

GEEN MINIMALE AANWEZIGHEIDSVERPLICHTING
We begrijpen dat leden niet altijd tijd kunnen maken voor bijeenkomsten. Hoe inspirerend ook. Daarom hanteren we geen minimale aanwezigheidsverplichting. We vinden dat niet passen bij de drukke agenda van onze leden. Leden zijn aanwezig als het in hun agenda past en qua thematiek bij hun agenda past.

SAMENWERKING MET KENNISINSTITUTEN
We inspireren en verbinden leden met inhoudelijke experts op diverse vakgebieden. We beschikken over een groot netwerk en werken samen met gerenommeerde kennispartners.

GEEN ADDITIONELE KOSTEN
Alle bijeenkomsten van het Club Groeneveld programma maken onderdeel uit van het (Premium) lidmaatschap. We rekenen hiervoor geen extra kosten. Alleen voor reizen en Learning Tracks brengen we additionele kosten in rekening omdat we deze vaak voor een selecte groep leden ontwikkelen.

Lees meer over het lidmaatschap