Bijeenkomsten Club groeneveld en Corona virus

Update: 16 maart 2020
Tijd: 15.00u

Op zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. We vinden het ontzettend jammer, maar gezien de huidige berichtgeving hebben we moeten besluiten alle bijeenkomsten tot en met 1 april te verplaatsen.

We zijn momenteel met de verschillende sprekers aan het kijken naar een nieuwe datum of dat we op andere manieren de inhoud kunnen brengen.

We hopen je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je vragen hebben, laat het ons vooral weten. Dit is voor ons ook een unieke situatie waar we nooit eerder mee te maken hebben gehad. We proberen er zo goed en verstandig mogelijk mee om te gaan. Natuurlijk excuus voor het eventuele ongemak, maar we hopen op jouw begrip.

Mocht je na het lezen van dit bericht vragen hebben, neem dan vooral contact op via 0294-745330.

Met vriendelijke groet,

Marcel Tjepkema
Directeur Club Groeneveld


Update: 9 maart 2020
Tijd: 21:00u

Sinds enkele weken is het coronavirus ook in Nederland. Op dit moment is er nog niet heel veel bekend over het virus, maar is het wel duidelijk dat het zich snel verspreid. We vinden dat we als netwerkorganisatie een verantwoordelijkheid hebben omdat bij onze bijeenkomsten de persoonlijke ontmoeting centraal staat. Daarom houden we de berichtgeving rondom het virus nauwlettend in de gaten en volgen we de adviezen van het RIVM.

Voor nu hebben we besloten (nog) geen bijeenkomsten te cancellen. Wel stoppen we met handen schudden bij de bijeenkomsten. De organisatie zal hier scherp op zijn en dit bewaken.

Ook willen we je vragen om niet naar een bijeenkomst te komen als je symptomen van het coronavirus vertoont. Je kunt daar meer over lezen via de volgende link: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Mocht je na het lezen van dit bericht vragen hebben, neem dan vooral contact op via 0294-745330.

Met vriendelijke groet,

Marcel Tjepkema
Directeur Club Groeneveld